Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVOREN DIO ZA SJEDENJE

Sutra se zatvaraju svi kafići, no onaj na Markovom trgu i dalje će raditi

zgrada Sabora
Patrik Macek/PIXSELL
27.11.2020.
u 17:01

Centralni saborski kafić s dijelom za sjedenje je zatvoren i radit će šank na kojem će se izdavati kava i hladni napici bez mogućnosti zadržavanja i konzumacije istih kraj šanka, kažu u Saboru

Iako se sutra zatvaraju kafići u cijeloj državi, onaj u Saboru nastavlja s radom.

Doduše, zatvorit će se sjedeći dio kafića, no šank nastavlja s radom pa će zastupnici moći naručiti kavu i ostale napitike te ih si ponjeti u svoje urede.

– Centralni saborski kafić s dijelom za sjedenje je zatvoren i radit će šank na kojem će se izdavati kava i hladni napici bez mogućnosti zadržavanja i konzumacije istih kraj šanka – rekli su iz saborske službe za medije za 24 sata.

Isto je i s restoranom. Moći će se uzeti jelo za van, ali nema sjedenja u kantini.

– Restoran neće raditi već samo kuhinja koja će pripremati i isporučivati hranu u takozvanim lunch paketima. Napominjemo da je Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske, koji skrbi o radu restorana i kafića, i u ranijem razdoblju poduzimao strože epidemiološke mjere u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti korisnika restorana i kafića – dodaju u Saboru.

VIDEO Nove mjere koje vrijede do 21. prosinca

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
17:18 27.11.2020.

da sam ja saborski zastupnik, ne bi mi smetalo što saborski kafić i restoran rade, ali ovako mi smeta

PE
penelopea21ggg
17:26 27.11.2020.

Hrvatska i nema ni jednu drugu domacu granu industrije osim turizma, to hotela, restorana i kafica sto jos posjeduju domaci gospodarstvenici, sve ostalo su nacisti okupirali u nasoj zemlji. A zlocinacka im i to gasi, sto znaci da se sadada de facto moze proglasiti okupiranom zemljom Hrvatska, i proglasiti ratno stanje u zemlji.

DU
Deleted user
17:38 27.11.2020.

Mi smo,🐑🙉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije