Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatile ga kamere

Zli susjed ovim potezom uništio zabavu i poslao dvoje djece u bolnicu

susjed
Foto: Screenshot YouTube
1/2
25.05.2017.
u 11:58

Deborah Romero, majka djevojčice koja je slavila rođendan, ispričala je kako su djeca veselo skakala u dvorcu kad je on iznenada počeo tonuti

Proslava dječjeg rođendana pretvorila se u noćnu moru zbog susjeda iz pakla kojemu je dječje veselje toliko smetalo da ih je dvoje na kraju poslao u bolnicu.

Susjed je, naime, iščupao iz struje kabel za dvorac na napuhavanje po kojemu su djeca skakala, a koji se zbog nestanka struje počeo urušavati dok su djeca još bila u njemu.

Nadzorne kamere kuće snimile su muškarca kako prilazi utičnici i povlači kabel nakon čega se udaljio prema vlastitoj kući.

Dvoje djece završilo je u bolnici, a policija istražuje susjeda.

Deborah Romero, majka djevojčice koja je slavila rođendan,  ispričala je kako su djeca veselo skakala u dvorcu kad je on iznenada počeo ''tonuti''.

– Bili smo potreseni jer je bilo užasno vruće, a djeca su bila zarobljena u dvorcu. Jedva smo došli do djece, na kraju smo ih morali izvući povlačenjem za noge – rekla je majka.

Radilo se o djeci u dobi od dvije do tri godine, a njih dvoje završilo je u bolnici, jedno zbog pretrpljenog stresa, a drugo zbog mogućih ozljeda.

Deborah Romero ispričala je kako to nije prvi put da su imali ovakav incident. Tijekom božićnih blagdana netko im je presjekao kabel od lampica koje su postavili na kuću pa su nakon toga postavili nadzorne kamere koje su ovoga puta uhvatile zločestog susjeda. 

Komentara 4

DU
Deleted user
08:31 26.05.2017.

To ti je ono kućica i svoj mir. A kad sused ima party onda ti doma u svom miru pizdiš. A opet mogli su mu uplatiti nekakav izlet pa nek se izgubi na par sati. Ja bih otišao i badave.

OB
ObrenM
10:12 26.05.2017.

Nitko ne spominje proizvodjaca "djecjeg dvorca"(vjerovatno Kina),koji je puno vise kriv negoli nervozni susjed.Kako su mogli dati licencu proizvodu opasnom po djecje zivote,kada bi isti problem nastao i kod nestanka struje.

HE
herojulice
13:05 25.05.2017.

U Americi se bar zna što znači biti nepozvan na privatnom vlasništvu a još kad u tome ima djece ja bih nakon ovoga postavio snajper.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije