Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Majka govorila bebi da je voli, uslijedila je neočekivana stvar

beba govori
Foto: Screenshot YouTube
1/2
23.05.2017.
u 09:32

Malena Ellie Reid u dobi od 13 tjedana svojoj je majci odgovorila na njezino tepanje

Bebe svaki dan nekim svojim postupkom iznenade roditelje, no ono što je učinila Ellie Reid u dobi od samo 13 tjedana šokiralo je njezine roditelje Claire i Granta.

Majka Claire držala je bebu i govorila joj da je voli (I love you) nakon čega je beba isto to ponovila. Sve je to zabilježeno kamerom, a Claire je snimku odmah poslala svom suprugu koji je otišao na teren u drugi grad. 

– Bio sam na terenu u Inverness u kada mi je Claire poslala video. Nisam mogao vjerovati što čujem. Ellie je baš navršila 13 tjedana i bilo je to uistinu nevjerojatno – rekao je Grant iz škotskog Glasgowa. 

– Bilo je zapanjujuće. Jasno se vidi da pokušava oponašati ono što joj je Claire rekla i to se jasno čuje. Poslali smo video prijateljima i oni su ostali također šokirani – ispričao je otac bebe. Malena Ellie sada ima 17 tjedana i majka kaže kako to nije bilo prvi put da joj  pokušava odgovoriti. 

– Stalno ispušta slatke glasove i mislim da me pokušava oponašati, a ovaj video pokazat ćemo joj kad bude odrasla – rekla je Claire.   

Komentara 7

SA
samograd
13:09 23.05.2017.

Ovaj video bi trebao pogledati "duhovnik na baterije" Bruno Šimleša i ostali podupiratelji abortusa tj djecoubojstva!

KO
konstanta
18:23 23.05.2017.

Ništa neobično, Ta bebica je u četvrtom mjesecu a djeca te dobi često oponašaju ono što im majka govori. Gledaju majčina usta i pokušavaju učiniti isto. Dakako, to nije govor a imitacija jest.

PR
prajdali100
07:57 24.05.2017.

Mozda je bebica trazila biftek ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije