Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD SANKCIJAMA JE

Supruga Putinovog glasnogovornika zabavljala se u Grčkoj, svi se pitaju kako je ušla u EU

Tatiana Navka
Foto: Screenshot Twitter
1/3
23.08.2022.
u 12:54

Supruga Dmitrija Peskova snimku je objavila na Instagramu, a nakon što je ona naišla na brojne kritike, obrisala ju je

Iako je pod sankcijama Europske unije, supruga glasnogovornika ruskog predsjednika Vladimira Putina, Tatiana Navka (47) snimljena je u Grčkoj na odmoru gdje je razbijala tanjure, što je tradicionalan način zabave u Grčkoj. 

Supruga Dmitrija Peskova snimku je objavila na Instagramu, a nakon što je ona naišla na brojne kritike, obrisala ju je. Instagram je, inače, zabranjen u Rusiji kao ekstremistički medij. 

 

Nakon kritika iz Europske unije, Grci su kazali kako Navka nije ušla u njihovu zemlju, a kasnije je otkriveno da je na jedan od grčkih otoka došla iz turskog grada Efeza gdje je ljetovala dok je viđana na jahti koja je plovila između turskih i grčkih otoka. 

Njezino pojavljivanje u jednoj od članica Europske unije naišlo je i na mnoštvo kritika na društvenim mrežama. Mnogi su se zapitali kako joj je dopušten ulazak u Grčku s obzirom da su ona i suprug obuhvaćeni sankcijama. 

'Snima li to tvoj suprug?', 'Zašto nisi na Krimu?', 'Ovo je sramota u Putina i Rusiju', samo su neki od brojnih komentara. 

Komentara 7

Avatar istovari
istovari
13:28 23.08.2022.

I momci sa prve linije bi rado u Grčku...ali tko će onda ginuti za Veliku Rusiju?

TE
Teig1
13:29 23.08.2022.

Od perača pa do milijunaša,ali i obrnuto..

PA
Pahor
13:35 23.08.2022.

A jest ruzna boze mili, n8je ni cudo da je salje daleko od sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije