Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Šumski medvjedić Otto traži novi dom

Foto: Privatni album
1/3
24.06.2017.
u 11:00

Umiljat i zaigran, voli se družiti s mačkama i psima, za informacije zovite 099/69-88-070

Ottova priča jedna je od mnogih s istim početkom – neželjeno leglo ostavljeno je da se samo snalazi u životu. Pa tko preživi – preživi.

Imao je tek dva mjeseca kad je s dva brata završio u šumi. Sreća im je bila naklonjena jer pronašli su ih oni koji ne okreću glavu, oni kojima je stalo do života. U privremenom smještaju proveli su gotovo mjesec dana, njegova braća u međuvremenu su i udomljena. Jedino još maleni Otto čeka svoje udomitelje.

Otto sada ima tri mjeseca, kad naraste bit će srednje velik pas. Veseo je i umiljat i jako se voli družiti sa psima i sa mačkama. Udomljava se kao kućni ljubimac, uloga čuvara boksa ga ne zanima, a protiv dvorišta u kojem bi se mogao igrati nema ništa. Za ostale informacije zovite 099/69-88-070.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije