Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dom

Dora i Nemo traže svoju dekicu za izležavanje

Dane provode u igri
Foto: Privatni album
1/5
03.06.2017.
u 12:00

Imaju tek malo više od tri mjeseca i život im je počeo na ulici.

Spašeni na vrijeme, u privremenom domu dobili su priliku da žive onako kako bi trebali živjeti psići njihove dobi. Dane provode u igri, a u trenucima odmora traže ljudsku ruku da ih mazi. Veseli su i umiljati, cijepljeni i čipirani. Nedostaje im još dekica na kojoj bi se izležavali u svom domu.

Nije važno kakve je boje, a ne mora biti ni nova, samo da bude u domu iz kojeg ih nikad više neće izbaciti. Čekaju vas u okolici Zagreba, a informacije možete dobiti na 098/877-298 ili 091/51-50-100.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije