Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije šala

Studentica uživa u prodaji eseja i seminara: 'Ako vam je muka od mozganja...'

Getty Images
27.09.2018.
u 15:34

Kaže da je to povezano s nostalgijom iz vremena dok je čitala lektire u školi i pisanja sastavaka, dalje navodi kojim temama vlada te zaključuje kako fer naplaćuje

Ponude za pisanje seminara, eseja, završnih ili diplomskih radova u studentskim grupama zaista ne nedostaju, no jedan oglas privukao je posebnu pozornost zbog svog neobično poetskog opisa.

Riječ je o studentici s Pravnog fakulteta koja prodaje izradu seminara, eseja, diplomskih i ostalih radova jer kako kaže, uživa u sastavljanju rečenica i objašnjavanju kompliciranih razmišljanja, prenosi Srednja hr.

Kaže da je to povezano s nostalgijom iz vremena dok je čitala lektire u školi i pisanja sastavaka, dalje navodi kojim temama vlada te zaključuje kako fer naplaćuje.

Oglas je privukao 74 osobe, a jedan ju je 'počastio' komentarom kako ga čudi da nigdje nije čula da se eseji i seminari moraju sami pisati.

Cijeli oglas pogledajte u nastavku:

>> Pogledajte video i saznajte što je obitelj pronašla dok je pretraživala rijeku

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:47 27.09.2018.

pa tako su izgleda i novinari završili škole, prepisujući i kupujući tuđe radove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije