Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŠKINJA, BATLER...

Najbogatija i najrazmaženija studentica: Unajmljuje 12 osoba koje će je služiti tijekom studija

Sveučilište St. Andrews u Škotskoj
Foto: Wikimedia commons
10.09.2018.
u 12:18

Svi oni bit će zaduženi za klasične kućne poslove, kao što su postavljanje stola, pranje prljavog posuđa, peglanje, čak i za otvaranje vrata, što će princezi omogućiti nesmetano uživanje u fakultetskim danima

Indijski milijarder za svoju kćer želi samo najbolje, pa će joj tako unajmiti kućno osoblje koje će se sastojati od 12 osoba koje će ju paziti i čuvati za vrijeme njezina studija u Škotskoj na prestižnom sveučilištu St. Andrews, osnovanom još u 15. stoljeću.

Za vrijeme njezina četverogodišnjeg školovanja, na ''princezu'' će paziti sluškinja, domaćica, privatni kuhar, konobar, garderobijer, batler.

Svi oni bit će zaduženi za klasične kućne poslove, kao što su postavljanje stola, pranje prljavog posuđa, peglanje, čak i za otvaranje vrata, što će bogatoj studentici omogućiti nesmetano uživanje u fakultetskim danima.

Samo za osobu koja bi trebala otvarati vrata osigurana je plaća od £30.000 godišnje.

Obitelj je tražila da osoblje bude "opušteno, pažljivo i s energičnom osobnošću".

Ovo je dokaz da će roditelji zaista sve napraviti za svoju djecu, naravno ako mogu, što ovoj obitelji zasigurno nije problem.

>> Pogledajte video prodavačice koja vara kupce na tržnicama

Ključne riječi

Komentara 6

GA
galileo
13:07 10.09.2018.

Ovako se samo Romi i Albanci razbacuju kada se docepaju novca, sigurno ne ozbiljni i pametni bogati ljudi. Imala sam priliku raditi nesto vise od 3 godine sa stvarno bogatim ljudima, najbogatijim sto postoje u Europi, i moram priznati da nikada nisam vidjela ovakvu bahatost, dapace sve su nama davali, a oni bili prava pravcata gospoda, ponizni u svakoj svojoj izgovorenoj rijeci. To sigurno nije poniznost, ne znam koju drugu rijec upotrijebiti, mislim da je to neki dar od Boga sto nema svatko u seb, bas Gospodski dar, zato se i zovu gospoda ovi ljudi, a ne ovo cudo od bahacenja kao Cigani.

DU
Deleted user
13:00 10.09.2018.

Zašto omražena?pa zaposlila dvanaest ljudi koji vjerojatno pošto se radi u UK imaju bar dva do tri puta veću plaću od nas koji to čitamo i "mrze" ju

BL
bljak007
14:04 10.09.2018.

A tko će ju nina nuna nena, princeza malena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije