Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatili ga građani

Strava u Rijeci: Pijani muškarac (35) napao staricu, kada je pala na tlo počeo je dirati i skidati

park
Pixabay/Ilustracija
11.07.2023.
u 11:38

Počinitelj je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a po završetku je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

Riječka policija izvijestila je da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim državljaninom Turske koji se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela razbojništva i bludne radnje. Naime, on je u nedjelju, 9. srpnja oko 17.45 sati, dok je bio pod utjecajem alkohola prišao 86-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je sjedila na klupi na području Kantride u Rijeci te joj htio otuđiti torbicu. Kad je starica pokušala pobjeći zapela je i pala na tlo, a 35-godišnjak je iskoristio taj trenutak te je počeo dirati po licu i tijelu, svlačiti, a i prekrio ju je tijelom.

VEZANI ČLANCI:

Starica je počela zazivati pomoć, a potom je muškarac pobjegao s torbicom. Sustigli su ga građani u prolazu te zadržali do dolaska policije. Počinitelj je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a po završetku je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

Video Sve luđe od luđeg: Električnim romobilom pretjecao automobil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije