Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Strava u Njemačkoj: Učenik nožem ozlijedio nekoliko svojih kolega

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/4
22.02.2024.
u 12:36

U srednjoj školi u Wuppertalu, na zapadu Njemačke, jedan je učenik u četvrtak ujutro nožem ozlijedio nekoliko svojih kolega nakon čega je napadač, koji je također ozlijeđen, svladan i uhićen.

Njemačka policija je oko 10 sati ujutro zaprimila poziv da je u gimnaziji u središtu grada učenik nožem nasrnuo na druge učenike i pritom petero ozlijedio. Za sada nije poznato nalazi li se neki od ozlijeđenih učenika u životnoj opasnosti.

Nakon dolaska policije i specijalnih policijskih jedinica u srednju školu u Wuppertalu napadač je svladan i prebačen u bolnicu zbog ozljeda. Policija trenutno provjerava je li napadač djelovao sam ili ima pomagače. Prema navodima policije, tijekom incidenta nije bilo pucnjave, a prema nekim medijima u napadu je korišten nož.

Više informacija o počinitelju nije za sada objavljeno.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagi3891
13:51 22.02.2024.

Koje je narodnosti "učenik"? Ne zanima me državljanstvo,nego porijeklo vrste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije