Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRKOS NA LISTIĆIMA

Što ste poručili kandidatima za EP? Šaljite nam fotke svojih listića

listić
Foto: Čitatelji
1/5
14.04.2013.
u 18:49

Jeste li tijekom glasovanja na izborima za EP dopisali ponešto na glasački listić i potom ga slikali? Pošaljite nam svoj glasački listić na e-mail: dojavi@vecernji.net

Na svakim izborima manji dio građana izrazi svoje nezadovoljstvo kandidatima duhovitim dopisivanjima po glasačkim listićima, iako tim činom poništavaju svoj listić jer time postaje nevažeći. 

Jeste li tijekom glasovanja na izborima za Europski parlament dopisali ponešto na glasački listić i potom ga slikali? Ako jeste šaljite nam fotografije svojih glasačkih listića na dojavi@vecernji.net i objavit ćemo sve najzanimljivije listiće. 

Također, pišite nam je li ovo glasovanje bilo kompliciranije od ostalih, te jeste li se uspjeli snaći među kandidacijskim listama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije