Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN PREMIJERA I KOVAČA

Stier poručio Plenkoviću: Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan

Stier i Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
13.09.2019.
u 22:13

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu Mire Kovača rekavši da je njegov stav "za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantan".

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao izjavu Mire Kovača da HDZ treba raskinuti koaliciju s Miloradom Pupovcem, rekavši kako je njegovo mišljenje "za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantno". Na spornu se situaciju danas osvrnuo i bivši ministar vanjskih poslova, Davor Ivo Stier.

"Svaki član HDZ je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a", napisao je u svojoj objavi Davor Ivo Stier.

Komentara 65

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:40 13.09.2019.

Molim susjede da se okane naših portala i poganih komentara, ako misle opet dolazit konobarit, čistiti i bauštelat u RH. Hvala

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
22:47 13.09.2019.

Gdje su sad: Opačić, Varga, Mrsić, Saucha sada? Zna li tko?

BA
bakulušić
00:29 14.09.2019.

Domoljubi su postali "irelevantni" a branitelji i udovice branitelja "marginalne skupine". Bilo bi dobro da se i "irelevantni" i "marginalne skupine" distanciraju od HDZ-a, HDZ bi postao irelevantan i marginalna skupina. Tada bi se i karte drugčije dijelile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije