Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutno

Štenetu za vrat privezao metalnu cijev pa ga bacio u more

Pula: Jugo je diglo more i valove koji su se razbijali o stijene
Srecko Niketic/PIXSELL
16.11.2020.
u 15:42

I dok policija u Senju traga za okrutnim počiniteljem, njihove kolege u Istri tragaju za lopovom koji je iz ograđenog dvorišta u Valturi ukrao dva lovačka psa

Zbog zlostavljanja životnija prijavljena je za sada nepoznata osoba, za kojom policija trga, priopćeno je iz PU  ličko-senjske. A tu osobu sumnjiči se da je  u noći  na 13. studenog u  Senju u  more bacio žensko štene. Osim što je životinjicu bacio, oko vrata joj je zavezao metalnu cijev, pa se štene utopilo. Policija nije priopćila tko im  je dojavio za utopljeno štene.

I dok oni tragaju za tim okrutnim počiniteljem, njihove kolege  u Istri tragaju za lopovom koji je iz ograđenog dvorišta u Valturi ukrao dva lovačka psa. Dogodilo se to 11. studenog, a ukradeni su engleski seter i njemački ptičar. Vlasnik pasa je 40-godišnjak koji je oštećen, kažu u policiji, za više desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije