Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila na operaciji

Šokirala se kad su liječnici otkrili zašto ima stalne glavobolje

Yadira Rostro
Foto: YouTube
17.09.2015.
u 08:53

Yadira Rostro je prve glavobolje osjetila prije devet mjeseci

Žena koja je patila od jakih glavobolja šokirala se kada su joj liječnici otkrili što ih uzrokuje. Yadira Rostro je prve glavobolje osjetila prije devet mjeseci i s obzirom na to da joj se stanje samo pogoršavalo više nije mogla trpjeti pa je potražila pomoć.

Liječnici su 31-godišnjakinji u glavi pronašli parazita, zbog čega je završila na operaciji.

Liječnici pretpostavljaju da je Yadira pokupila jajašca trakavice prije dvije godine na putovanju u Meksiko. Trakavica je česta u hrani kontaminiranoj fekalijama, a kod većine ljudi jajašca iz organizma izađu kroz nekoliko dana. Kod Yadire je bio slučaj da su joj ušla u krvotok, a zatim i u mozak.

– Izgledali su poput velikih jaja i imali su prozirnu vrećicu, a unutra je bila mala trakavica – rekao je neurokirurg Richard Meyrat. Yadira je operirana i liječnici očekuju njezin potpuni oporavak.

>> Šokirala se zbog toga što su joj liječnici pronašli u želucu nakon 6 mjeseci bolova

>> Objavila fotografiju kćeri na Facebooku pa se šokirala zbog onoga što su joj drugi otkrili

>> Govorili joj da je anoreksična pa nakon 20 godina otkrili istinu: 'Imam još nekoliko mjeseci'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije