Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pas junak

Snoopy je svojom reakcijom spasio dječaka, a onda izgubio život u požaru

pas/Ilustracija
Foto: Getty
26.10.2018.
u 20:54

Vatrogasci su na mjestu požara koji je uništio cijeli prvi kat kuće bili za deset minuta i našli psa na podu, ali mu ni nakon pomoći u veterinarskoj postaji nije bilo spasa

Trogodišnji pas mješanac Snoopy postao je junak dana u Sloveniji, nakon što je spasio 13-godišnjaka iz mjesta Ravne na sjeveru države iz požara koji je zahvatio obiteljsku kuću i pri tome sam smrtno stradao.

Požar je u petak u ranim jutarnjim satima  iznenada zahvatio prvi kat kuće u kojemu je na kauču spavao jedan od dvojice 13-godišnjih blizanaca obitelji Kamenik, ali ga je lizanjem i laganim ugrizima iz sna probudio obiteljski pas, pa se je sin uspio izvući iz gustog dima i otići u prizemnu prostoriju iz koje je njegov brat pozvao vatrogasce, ispričao je za televizijsku postaju A-kanal otac obitelji Aljoša.

Vatrogasci su na mjestu požara koji je uništio cijeli prvi kat kuće bili za deset minuta i našli psa na podu, ali mu ni nakon pomoći u veterinarskoj postaji nije bilo spasa, ispričao je suznih očiju otac, dodavši kako je zahvalan vatrogascima na brzoj intervenciji, ali da je pas zaslužan što je njegov sin ostao živ iako je trenutno u bolnici s lakšim znakovima trovanja.

Pas je dječaku svojom reakcijom zasigurno spasio život, kazao je voditelj lokalnih vatrogasaca David Vauknig.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
16:08 27.10.2018.

uglavnom kad je vijest o pesu najčešće je dobro i lijepo....

SA
samoborka
16:14 27.10.2018.

Jedini otrov i zlo na kugli zemaljskoj je Covjek i cijela Zemlja bi se preporodila da ga nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije