Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNA IDEJA

Ovaj pas često 'visi na zidiću', a razlog je genijalan

Foto: Screenshot
1/2
26.10.2018.
u 11:01

Snimka je, naravno, postala viralna te se proširila Twitterom i svjetskim medijima.

Riley je zlatni retriver koji živi u Los Angelesu i, kao mnogi psi, neko vrijeme provodi sam. Ovaj pametan pas, koji je ujedno i spasilački pas, našao je odličan način da zaokupi pozornost prolaznika i nagovori ih da se malo poigraju s njim.

Pas je ljubitelj loptica, a kamerom je snimljeno kako se naginje preko zida i na ulicu namjerno ispušta tenisku lopticu. Prolaznici tako moraju stati i baciti loptu psu koji ne može do nje. 

Snimka je, naravno, postala viralna te se proširila Twitterom i svjetskim medijima. Prvo je objavljena na Instagramu, gdje Riley ima svoj profil.

Johnny Berctold, koji je snimio video, na Twitteru je napisao kako je psu vratio lopticu koju je bacio.

Da ovo nije usamljeni slučaj, pobrinuli su se korisnici Twittera koji su objavili fotografije na kojima se vidi Riley kako visi na zidu i čeka neku žrtvu da se poigra s njim, piše Daily Mail.

Pogledajte i video: Zemlja u šumi 'diše'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:17 26.10.2018.

a mozemo li znati jel imo ko nedavno proljev u los angelesu ili londonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije