Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Previše su samouvjerene'

Snimatelju prisjeo prilog o ovcama: Završio je na podu previjajući se u bolovima

ovca
Foto: Screenshot BBC/YouTube
1/3
06.09.2019.
u 18:45

Čuvarica je taman pričala kako su kamerunske ovce previše samouvjerene kada se jedna približila snimatelju i napala ga

Snimatelj BBC-a nije se najbolje proveo tijekom snimanja priloga o kamerunskim ovcama.

Riječ je o jednoj od najrjeđih pasmina ovaca na svijetu, a prilog o njima sniman je za BBC-jevu seriju Animal Park.

Čuvarica je novinarki taman objašnjavala kako su kamerunske ovce previše samouvjerene kada se jedna približila jednom od snimatelja koji je u tom trenutku bio na koljenima i snimao je.

Ovca je glavom krenula prema njegovom međunožju, a on je odmah stavio ruku. No, misleći da mu neće ništa, sklonio ju je, ali se gadno prevario. Ovca ga je glavom udarila u međunožje, a snimatelj je pao na tlo previjajući se u bolovima.

Čuvarica i novinarka nisu se mogle suzdržati od smijeha.

– Cecil, nemoj to raditi. Jako mi je žao – govorila je čuvarica snimatelju, no to mu sigurno u tom trenutku ništa nije značilo.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Maro
19:55 06.09.2019.

Ovo je ovan. Svaki ovan ima ovakav karakte nije bitno jeli iz KAMERUNA ili iz Babine grede.... Kad osjeti da mu se drugi mužjak vrti oko njegovog stada onda nema toga koji ce ga spriječiti da navali makar bio slon s druge strane....

SP
Sveti_pećinski
02:57 07.09.2019.

Da mi je znat na kakvom mlijeku u prahu su ovi "novinari" odrasli, i koja ih je aplikacija odgajala, kad ne znaju razliku između ovce i ovna!

SO
sohnahoakasaa
13:52 07.09.2019.

Svakim danom su ljudi sve gluplji i gluplji. Globalno... Snimatelj i novinarka sa svojim samoglasnicima, palatialima i toutoutoutokanjem na jeziku svom nisu ništa naučili o 'predmetu' o kojem žele nekaj reći. Hhahahhaha kakavi bedaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije