Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran trenutak

Dok su čekali u koloni žena je istrčala iz kombija i učinila nešto nezamislivo

kradljivica
Foto: Screenshot
1/2
05.09.2019.
u 17:26

Vozači su ostali šokirani kada su vidjeli što je žena napravila

Nevjerojatan trenutak snimio je jedan muškarac u sjevernom Londonu dok je stajao u koloni na cesti.

Iz kombija koji se nalazio nekoliko metara ispred njegova automobila u jednom je trenutku istrčala žena. Pretrčala je cestu i otišla do prilaza jedne kuće.

Uzela je nekoliko stvari te se s punim rukama vratila natrag do kombija. Stvari je ubacila u dio za teret, a ona se vratila na suvozačevo mjesto nakon čega je kombi krenuo.

– Na prvu je izgledalo kao da je otišla po staro željezo koje je bilo odloženo u kadi uz ogradu – rekao je Ross Malickis koji je automobilskom kamerom snimio ženu u akciji.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:13 05.09.2019.

Ak je netko shvatil priču,molim objašnjenje što je to nezamislivo učinila? Što je ubacila u auto ako nije bilo staro željezo,a izgledalo je tako?

PR
Providenca7
21:08 05.09.2019.

Ja mislila da je ženu stislo pa je napravila nuždu kraj ceste...... a neka mi netko kaže što je to žena napravila tako čudno , ja nisam shvatila

CR
CrniGaro
18:08 05.09.2019.

Ništa čudno još mu je trebala reći što gledaš daj pomozi mi nositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije