Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Previše su samouvjerene'
Povratak na članak

Snimatelju prisjeo prilog o ovcama: Završio je na podu previjajući se u bolovima

Čuvarica je taman pričala kako su kamerunske ovce previše samouvjerene kada se jedna približila snimatelju i napala ga

Komentari 4

MA
Maro
19:55 06.09.2019.

Ovo je ovan. Svaki ovan ima ovakav karakte nije bitno jeli iz KAMERUNA ili iz Babine grede.... Kad osjeti da mu se drugi mužjak vrti oko njegovog stada onda nema toga koji ce ga spriječiti da navali makar bio slon s druge strane....

VL
SP
Sveti_pećinski
02:57 07.09.2019.

Da mi je znat na kakvom mlijeku u prahu su ovi "novinari" odrasli, i koja ih je aplikacija odgajala, kad ne znaju razliku između ovce i ovna!

VL
SO
sohnahoakasaa
13:52 07.09.2019.

Svakim danom su ljudi sve gluplji i gluplji. Globalno... Snimatelj i novinarka sa svojim samoglasnicima, palatialima i toutoutoutokanjem na jeziku svom nisu ništa naučili o 'predmetu' o kojem žele nekaj reći. Hhahahhaha kakavi bedaci

VL
SE
Semiramida
07:59 07.09.2019.

Ovce previše samouvjerene...hahaha, čuvarica i novinar su bili previše samouvjereni, očito.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.