Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju se rezultati istrage

Štromar komentirao slučaj bivšeg direktora APN: 'Na USKOK-u je dalje posao, on radi za upola manju plaću'

Zagreb: Započelo zaprimanje zahtjeva za subvencionirane stambene kredite u APN-u
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.05.2020.
u 12:17

- Ne mogu biti policajac i mijenjati ili smjenjivati ljude. Žinić radi u APN-u u odjelu računovostva i ima upola manju plaću nego što je imao kao v.d. direktor. Ne mogu se miješati u političku odgovornost, ja sam profesionalac koji radi projekte - rekao Hristov.

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar komentirao je slučaj bivšeg v.d. direktora APN-a Krešimira Žunića koji je smijenjen nakon što se otkrilo da je kupio POS-ov stan po povlaštenim uvjetima.

- Reagirao sam odmah i bila je politička odluka bila odmah smijeniti Žunića. Mi smo odmah smijenili i pomoćnika koji je bio u tijelu koje je odlučivalo o tome. Prijavili smo procjenitelja samog stana jer mislimo da je i tu bilo nepravilnosti. Na USKOK-u je dalje posao, nadam se da će biti brzo gotovo. Žunić i dalje radi u APN-u, po zakonu će tako dugo raditi dok USKOK ne utvrdi pravo činjenično stanje - rekao je Štromar.

 

O Žunićevoj sudbini oglasio se i novi direktor APN-a Dragan Hristov.

- Ne mogu biti policajac i mijenjati ili smjenjivati ljude. Radi u APN-u u odjelu računovostva i ima upola manju plaću nego što je imao kao v.d. direktor. Ne mogu se miješati u političku odgovornost, ja sam profesionalac koji radi projekte - rekao Hristov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije