Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednica žena HDZ-a:

'Škoro je nakon vulgarnog izgreda izgubio pravo da ga se naziva gospodinom'

Miroslav Škoro
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
14.12.2019.
u 17:07

Ni u najžešćim političkim debatama, barem među pristojnim ljudima, nije prihvatljivo omalovažavati protukandidatkinju samo zato što je žena i iznositi seksističke aluzije.

Zajednica žena HDZ-a optužila je predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru za seksizam u kampanji nakon što je on tijekom jednog intervjua postavio pitanje što je kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović radila u njegovom ormaru.

Bio je to njegov odgovor predsjednici koja je izjavila da je on tamburao po Americi i bio u ormaru devedesetih.

Evo što je Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ navela u priopćenju:

- Najoštrije osuđuje seksistički ispad Miroslava Škore, koji skandaloznom izjavom da mu je „predsjednica bila u ormaru“ vrijeđa ne samo predsjednicu RH, već cijeli ženski rod.

Miroslav Škoro
1/17

Ni u najžešćim političkim debatama, barem među pristojnim ljudima, nije prihvatljivo omalovažavati protukandidatkinju samo zato što je žena i iznositi seksističke aluzije.

Škoro je nakon ovoga vulgarnog izgreda izgubio svako pravo da ga se naziva „gospodinom“. U nedostatku argumenta i programa pokušao je predsjednicu diskreditirati na temelju spola, no time je - na vlastitu žalost - samo demonstrirao svoje prostaštvo, primitivizam, iskompleksiranost i manjak osnovne kulture, navode u priopćenju.

Video - Predizborni skup Miroslava Škore u Splitu

Komentara 339

MA
maximinimax
17:25 14.12.2019.

Poslije ovoga znam za koga ću glasati, naprijed Škoro!

Avatar arhaika
arhaika
17:18 14.12.2019.

On je kamilica u vrijedjanju koliko njega vrijedjaju.

DU
Deleted user
17:25 14.12.2019.

Zar nije Kolinda prva rekla da se Skoro skrivao u ormaru u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije