Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastući antagonizam

Sjeverna Koreja ispalila dva projektila i poslala 'poruku međunarodnoj zajednici'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.03.2014.
u 07:31

Ministar obrane Južne Koreje vjeruje kako je lansiranje reakcija na zajedničke vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje kao i 'poruka međunarodnoj zajednici'

Južnokorejska vojska objavila je kako je Sjeverna Koreja testirala dva projektila srednjeg dometa te ih iz Pyongyanga lansirala prema Japanskom moru javlja CNN. Do lansiranja je došlo neposredno nakon sastanka predsjednice Južne Koreje Park Gyuen-hye s japanskim ministrom Shinzom Abeom i predsjednikom Barackom Obamom na marginama summita o nuklearnoj sigurnosti u Haagu.

Južnokorejska novinska agencija Yonhap javlja kako se troje vođa zalaže za tripartitnu suradnju kako bi se suočili s rastućim antagonizmom Sjeverne Koreje.

Ministar obrane Južne Koreje vjeruje kako je lansiranje reakcija na zajedničke vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje kao i 'poruka međunarodnoj zajednici'.

>> Sjeverna Koreja ispalila 10 raketa prema Japanskom moru

Komentara 10

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:09 26.03.2014.

Sjeverna Koreja ispalila dva projektila i poslala 'poruku međunarodnoj zajednici' da nemaju ljekova i narod strada ali vrhuška puca projectile i jadnom i gladnom narodu prodaje bajke i mitove.

DU
Deleted user
17:14 26.03.2014.

Kad amerika testira i spaljuje rakete,ili francuska,ili rusija,to je onda testiranje,a kad to ovaj sjeverno-korejski junacina radi,to je onda teroristicki cin,bolesno…….

AA
aabbcc
09:41 26.03.2014.

Kim ispaljuje skupe rakete a narod mu gladan kao u onome Madridu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije