Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOUISIANA

Serijski ubojica širi strah SAD-om: U 3 incidenta ubio 5 ljudi?

Mjesto zločina
Foto: Thinkstock
27.11.2017.
u 10:23

Jeff Travis, šerif East Feliciane, potvrdio je da je tijelo ugledao građanin kada je uočio nešto sumnjivo 25 metara od ceste

Petero je ljudi pronađeno mrtvo u tri različita slučaja koja su se dogodila u Baton Rougeu, glavnom gradu Louisiane, na rijeci Mississippi.

Prema informacijama televizijske postaje NBC, u nedjelju je pronađeno neidentificirano žensko tijelo u 11.15 sati prema lokalnom vremenu, u šumi u župi Istočna Felicia, SAD.

Jeff Travis, šerif East Feliciane, potvrdio je da je tijelo ugledao građanin kada je uočio nešto sumnjivo 25 metara od ceste. Tijelo je otkriveno u šumovitom području, a policija i dalje istražuje ne navodeći uzrok smrti.

Samo nekoliko sati kasnije dogodio se još jedan incident u Zacharyju, gdje je nepoznata osoba preminula od posljedica borbe u blizini benzinske postaje. Ubojica još nije identificiran, a prema riječima policije, tijelo je otkriveno pokraj vozila.

Treći incident dogodio se istog dana kad su policijski službenici pronašli tri smrtno stradale osobe u pucnjavi u župi East Feliciane. Prema navođenju svjedoka, sve se odvijalo u nedjelju oko 17 sati po lokalnom vremenu, a državna policija istražuje događaj.

Zanimljivo je da se taj incident dogodio tek nekoliko sati nakon što je žensko tijelo pronađeno u šumovitom području, a tu je i incident pokraj benzinske postaje, piše International Business Times

Vlasti još nisu utvrdile jesu li ubojstva povezana.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:08 27.11.2017.

ovo se zove članak z brda z dola.

Avatar nekakav
nekakav
17:48 27.11.2017.

da nije putin? 75% medijskog prostora u sad-u odnosi se na rusiju, a samo 6% stanovništva to prati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije