Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upali mu u stan

U Zadru uhitili bjegunca iz Italije (35) osuđenog za ubojstvo

lisice
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
24.11.2017.
u 11:50

Kod muškarca su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

Suradnjom kriminalističke policije Policijske uprave zadarske i Ravnateljstva policije te Specijalne jedinice policije iz Splita s talijanskom policijom, jučer je u središtu Zadra utvrđena lokacija na kojoj se nalazio 35-godišnji talijanski državljanin za kojim je raspisan europski uhidbeni nalog talijanskih pravosudnih tijela zbog počinjenog teškog kaznenog djela na području Italije, izvijestila je PU zadarska

Kako navode iz policije službenici specijalne policije ušli su u 13 sati u stan u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru i u njemu zatekli traženog muškarca. On je uhićen, a kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

Galerija: Pronađena plantaža indijske konoplje

lisice
1/3

Muškarac je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a pronađeni predmeti su mu privremeno oduzeti. Protiv njega Državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlozi zbog posjedovanja droge, a u tijeku je postupak u vezi realizacije europskog uhidbenog naloga, dodaju iz policije.

Kako se neslužbeno doznaje 24sata Talijan je krajem listopada osuđen za ubojstvo.

Komentara 1

SN
Snowman
15:36 27.11.2017.

ne mogu vjerovati da je on Hrvat. Hrvat i dzihad to ne pase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije