Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna tko ga je napao

Bivši mister turizma propucan kod Splita: 'Ležao je u krvi'

Mario Bečić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
26.11.2017.
u 18:42

Bečić je upucan iz pištolja iz neposredne blizine nakon izlaska iz lokala

Muškarac koji je jučer navečer propucan u Srinjinama kod Splita je 33-godišnji Mario Bečić, bivši mister turizma Dalmacije, piše Slobodna Dalmacija.

Bečić je upucan iz pištolja iz neposredne blizine nakon izlaska iz lokala. Mladić se nalazi na liječenju u KBC-u Split pod policijskom zaštitom.

Za počiniteljem pokušaja ubojstva se traga, a Bečić kaže da ne zna tko ga je izrešetao po nogama, no širi se priča da je riječ o 30-godišnjaku iz Splita s policijskim dosjeom. 24 sata pišu i da se proširila verzija priče po kojoj su Bečića propucali zbog fizičkog obračuna koji je inicirao dan ranije u Splitu - navodno je pretukao "krivu" osobu pa je ovo bilo ozbiljno upozorenje. Imao je i ozljede na glavi.

- Vidio sam nekog čovjeka u kapuljači koji trči cestom prema šumi. Odmah iza njega je bio čovjek na cesti, ležao je, a malo ispred parkirani crni BMW - rekao je jedan od očevidaca za 24 sata.

- Mladić koji je ležao na cesti je bio u krvi, dao sam mu vode. Propucan je po nogama, a kako je utoliko naišao jedan momak s mobitelom, nazvali smo Hitnu pomoć. Rekao je da ne zna tko je pucao na njega - dodao je očevidac.

Bečiću ovo inače nije prvo gostovanje na stranicama crne kronike. Između ostalog, na Božić 2009. prebio je Ridvana Kaqikua zvanog Bebek iz Tugara, koji je u siječnju 2010. godine i preminuo u splitskoj bolnici.

Pogledajte i galeriju pucnjave na Trešnjevačkom placu u Zagrebu:

Mario Bečić
1/8

Komentara 19

MA
marsovac
21:10 26.11.2017.

hmmmm,......... mister turizma............ha, ha, ha,..........koje titule

JL
je'l to moguće
20:33 26.11.2017.

Izgleda da kada neće policija i sudstvo, hoće ulica!

DE
deda1234
21:14 26.11.2017.

Kolko je dobio za tog bebeka??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije