Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i jednostavno

Otkrivamo vam pet trikova kako snimiti savršen selfie

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/4
02.07.2017.
u 12:03

Želite li imati dobar selfie na kojem izgledate opušteno, veselo i savršeno, onda morate slijediti ovih pet pravila i vaše fotografije će biti jednako savršene kao one koje na Instagramu objavljuju Kim Kardashian i druge zvijezde

Snimiti dobar selfie nije jednostavan zadatak i zahtjeva praksu i malo vještine. Iako poznate zvijezde i kraljice Instagrama poput Kim Kardashian, Kylie Jenner i brojne druge, izgledaju kao da su takvu fotografiju snimile u nekoliko sekundi tome nija baš tako.

Puno vremena i truda uloži se prije nego što dobiju onu idealnu fotku. Kako biste što brže snimili selfie na kojem ćete izgledati savršeno donosimo vam pet savjeta kako snimiti selfie. 

1. Dok se fotografirate lagano podignite obrve kako bi vam oči djelovale veće na fotografiji. Zatim, zamislite nešto što vas zbilja veseli i nasmiješite se tako da djelujete da vas je nešto zbilja istinski nasmijalo u tom trenutku. 

2. Podignite glavu prema gore jer će vam tako vrat djelovati duži, a ramena spustite prem dolje kako bi izgledali što opuštenije.

3. Nemojte telefon držati ravno ispred sebe, držite ga sa strane kako bi fotografija ispala besprijekorno i bila snimljena iz boljeg kuta.

4. Opustite usne i kontrolirano dišite kroz usta. Neovisno da li odaberete da vam usta budu potpuno zatvorena ili lagano otvorena udišite kroz usta prije nego što snimite fotografiju jer će vam ovom tehnikom usne izgledati ljepše i opuštenije na slici.

5. Dok snimate selfie polako se vrtite dok ne pronađete idealno svijetlo i tek kad ste zadovoljni svijetlom snimite fotografiju. 

Komentara 3

MA
Majur
12:56 02.07.2017.

Današnja selfi generacija kad prave "savršen selfi"....puknu 100 slika,pola sata brišu 95 slika...još pola sata obrađuju ostalih 5,još pola sata razmišljaju koje još 4 da izbrišu,napokon stave jednu sliku...i napišu ispod "ja onako spontano"...

MA
marli
12:32 02.07.2017.

Imam poznanicu koja na svakoj fotki složi istu umjetnu facu i to mi pretužno, preglupo i prejadno. Da ima žena koje su zagrizle za ove gluposti ja ne vjerujem. Smijete se iskreno, čudite, kreveljite, ljutite - ali nemojte biti neprirodne umjetne .......

DU
Deleted user
15:59 02.07.2017.

...samo da mi je znati što će im taj "selfi" više od jednom mjesečno..ili jednom godišnje..... ? ...ja uvjek rađe slikam prirodu , zanimljive građevine i sl. kad sam negdje na izletu ... a ni to ne objavljujem na net-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije