Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajn o kojem se priča

Traperice koje se u sekundi pretvaraju u vruće hlačice postale su hit

Foto: laboutik.com
1/2
28.05.2017.
u 13:02

Jednima se sviđaju, drugima su odbojne, ali su našle put do ormara slavnih modela i glumica

Traperice, odjevni predmet koji nikada ne izlazi iz mode, tijekom godina mijenjao je kroj, boje, dezene, no najnoviji primjerak u modnoj kući Opening Ceremony francuskog brenda Y/Project zaista je posebnog dizajna.

Naime, odvojive nogavice u jednom potezu traperice pretvaraju u vruće hlačice. Možete ih kupiti ako u džepu imate 2800 do 3000 kuna, u klasičnoj plavoj, crnoj ili bijeloj boji. Ipak, ove traperice podijelile su trendsetere na društvenim mrežama.

Dok ih neki smatraju apsolutno neprihvatljivima ili jednostavno ružnima, drugima se sviđa neobična ideja francuskog brenda. Kako bilo, već su, naravno, našle mjesto u ormarima slavnih dama poput Kim Kardashian, Rihanne, Hailey Baldwin i oskarovke Marion Cotillard.

Komentara 9

Avatar bodavica
bodavica
13:31 28.05.2017.

ovo uopće nisu traperice već jeans hlače, a pojam traperice prihvaćen je iz Srbije isto kao i termin potkošulja umjesto atletska majica. A ono najvažnije traperice su hlače kojima si nogavice u dijelu do cipela široke u obliku trapeza .Toliko Hrvatima za informaciju!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije