Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka svima

Majka objavila savršen selfie pa svima otkrila što se krije iza njega

Tova Leigh
Foto: Facebook
18.06.2017.
u 12:20

Blogerica Tova Leigh svojom je fotografijom oduševila sve, no onda je objavila istinu kako je ona nastala

Blogerica i majka Tova Leigh otkrila je tajnu savršenog selfija koji je izazvao oduševljenje na internetu nakon što ga je objavila. Ona je, naime, prije tri tjedna na svom Facebook profilu objavila fotografiju koja je oduševila sve njezine obožavatelje.

Blogericu na Facebooku prati 450 tisuća ljudi, a njezin selfie svidio se mnogima. Majka je dobila razne pohvale, svi su joj rekli da je seksi i lijepa pa je ona nakon toga odlučila objasniti što se događalo iza scene.

Javno je objavila kako joj je trebalo barem 20 pokušaja da se 'napravi' lijepom, a da pritom ne koristi raznorazne filtere koje društvene mreže i pametni telefoni omogućavaju. Objavila je stoga fotografiju sebe u 'bapskim' gaćicama te pokazala svoje 'nesavršeno' tijelo.

 

– Svim onima s velikim trbuhom, celulitom, bapskim gaćicama i apsolutno nikakvim prostorom između nogu. ne tako savršeno tijelo po diktiranim standardima, nego nesavršeno glamurozno zato što je stvarno i moje. Idući put kada vidite 'savršenu' fotografiju na Instagramu ili Facebooku zbog koje se osjećate loše, sjetite se ovoga: Društvene mreže pune su sr... Lijepe ste takve kakve jeste. I ne postoji ništa seksepilnije od toga da si stvarna – napisala je ona. 

Komentara 8

Avatar maxist
maxist
14:28 18.06.2017.

Koja li je funkcija riječi "majka" u naslovu ?. ...i da "nitko nije toliko ružan ,da nekom nebi bio lijep"......pa ni njen izgled nije bitan ako ima ikakakav sadržaj iza ili uz selfie.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije