Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči rebalansa

Šef Vlade o proračunu: Da zaradite, prije toga morate nešto i potrošiti

Zoran Milanović kupuje karte
Foto: Boris Ščitar
08.10.2014.
u 13:55

– Neke uštede moramo pronaći, međutim politika štednje pod svaku cijenu u Europi nakon šest godina nije donijela ništa

Govoreći o skorom rebalansu državnog proračuna premijer Zoran Milanović rekao je kako nije pobornik politike štednje pod svaku cijenu.

Hoćete li pronaći uštede u proračunu?

– Neke uštede moramo pronaći, međutim politika štednje pod svaku cijenu u Europi nakon šest godina nije donijela ništa. Bez potrošnje, razumne potrošnje jer ja nisam za bacanje novca, ne može se učiniti ništa. S praznim novčanikom ne može se ništa učiniti. Da zaradite, prije toga morate nešto i potrošiti – poručio je Milanović.

Napomenuo je kako su u posljednjim godinama SAD i Velika Britanija našle put gospodarskog oporavka, za razliku od Europe koja je bila opsjednuta štednjom, te kako uspjeh Britanije i SAD-a s jedne strane i neuspjeh Europe s druge strane nije slučajan.

>>Ako je ovo samo "Lalovčev proračun" onda od svega - ništa

>>Lalovac najavio rezove: Tražit ću uštede od svih!

Komentara 8

LA
laptop
14:40 08.10.2014.

Da druze milanovicu dosta novca si ti potrosio od poreznih obveznika obilazeci svijet a neznam kad bi toliko mogao zaraditi. Ostavi se praznih prica svoje si vec ispricao.

Avatar pranjiluka
pranjiluka
14:43 08.10.2014.

Pa taj covjek nije pri sebi. Tamo trosi novac ko lud, a ovdje kaze da nema novaca.

BA
bajo2
14:23 08.10.2014.

malo prepotentno"sa praznim novcanikom se ne moze nista"!i prilicno-impotentno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije