Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro djelo

Sarajlija pronašao pa vratio 65 tisuća KM majci bolesnog djeteta

'bih...mostar...25.03.2010...novac, konvertibilne marke, km foto: zoran grizelj vecernji list VLM'
'zoran grizelj vecernji list VLM'
16.02.2012.
u 17:44

Žena je torbu s novcem zaboravila pri ulasku u autobus, a mladi Edin vratio ga joj je na stanici

Priče o savjesnim ljudima koji pronađu novac pa ga vrate vlasniku nisu rijetkost, no slučaj Edina Omerspahića iz Sarajeva posebno je zanimljiv jer se radi o jako velikom iznosu, koji je k tome namijenjen liječenju teško bolesnog djeteta.

Kako piše Sarajevo-x, mladi je Edin spazio ženu koja je, ulazeći u autobus, zaboravila na torbu u kojoj se nalazilo 65 tisuća konvertibilnih maraka u kuvertama. Uzeo je torbu i vozio se za autobusom, sve dok žena nije izašla na stanici, nakon čega joj je Edin vratio torbu.

– Uzrujana i uplakana ispričala mi je da već neko vrijeme skuplja novac za liječenje sina koji boluje od cerebralne paralize – ispričao je Edin.

Komentara 1

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
19:44 17.02.2012.

Sigurno joj je pomogla \"Baba\" kao i Sojicu iz Bele Ladje...! Ovaj je sigurno bio budala sto je vratip pare..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije