Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pored Križevaca

Sagradio toranj jer mu se pojavio u snu: Inspekcija ga odlučila srušiti

Umirovljeni stolar Valent Štefoji? odlu?io je samostalno izgraditi veliki toranj, visok 34 metra
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
06.12.2023.
u 13:20

Akcija rušenja trajat će tjedan dana, a prvo je potrebno zaštititi okolne građevine, kako ne bi došlo do oštećenja.

U Majurcu, nedaleko od Križevaca, počelo je rušenje poznatog tornja. Toranj je nastao između 2019 i 2021. godine, a sagradio ga je Valent Štefojić. Toranj mu se pojavio u snu tijekom teškog perioda u njegovom životu.

Nije znao svrhu tornja, ali je morao slijediti san. Međutim, građevinska inspekcija je naložila uklanjanje tornja, jer su inspektori zaključili da je građevina opasna te da ju treba srušiti.

POVEZANI ČLANCI:

Akcija rušenja trajat će tjedan dana, a prvo je potrebno zaštititi okolne građevine, kako ne bi došlo do oštećenja, piše Podravski.hr.

>> VIDEO Jutro nakon požara barake na Sućidru

Ključne riječi

Komentara 6

BE
Beyonder
14:53 06.12.2023.

Gledao sam reportažu o tome, lik ulupao hrpu para u to, kao nešto da žu se bog/isus u snu obratio. Sad će ostat bez tornja i love

HO
homofobic
14:24 06.12.2023.

Kada bi taj toranj izbledao makar malo vise bizantskim ili barem kao raketa s prstenom pri vrhu ali ovako kombinacija mediteransko goticki nikako! To se mora srusiti jer moze povrijediti osjecaje!

EB
EBERT
17:35 06.12.2023.

Mogu samo jedno reci .Neukusu i primitivnosti nisu stavili granice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije