Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNE VIJESTI

Policija objavila detalje o požaru u Zagrebu: Poginuo 58-godišnjak, opušak cigarete zapalio krevet

Zagreb:  Požar na ku?i u Kostelskoj ulici
Luka Stanzl/PIXSELL
05.12.2023.
u 11:36

Policija je navela da je do požara došlo djelovanjem otvorenog plamena, najvjerojatnije opuška cigarete, na gorive elemente kreveta.

U požaru stana na Pavlenskom putu koji je izbio u nedjelju navečer, najvjerojatnije od opuška cigarete, smrtno je stradao 58-godišnjak koji je koristio taj stan, izvijestila je zagrebačka policija u utorak nakon dovršenog očevida. Policija je navela da je do požara došlo djelovanjem otvorenog plamena, najvjerojatnije opuška cigarete, na gorive elemente kreveta.

Iz zagrebačke policije ranije su izvijestili da su vatrogasci pronašli tijelo tada nepoznate osobe u stanu u zapadnom dijelu Zagreba u kojem je izbio požar u nedjelju oko 22 sata. Tom prilikom su nadodali da su požar ugasili vatrogasci te da će više informacija biti poznato nakon obavljenog očevida. Ukupna materijalna šteta još nije utvrđena, kažu u policiji.

Zagrebačka policija u utorak je izvijestila da su protekle noći zabilježili i dva požara na automobilima u Dubravi i Prečkom

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Požar u Španskom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije