Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU NIKOG PRONAŠLI

FOTO/VIDEO Lokaliziran požar u Splitu: Zapalila se baraka, vatrogasci ostaju dežurati

Foto: Čitateljica
1/10
05.12.2023.
u 21:45

Čitatelji su nam poslali i fotografije vatre koja se razbuktala nedaleko od obližnje ambulante i crkve

Veća buktinja nastala je večeras u Splitu, na Sućidru, gdje se zapalila drvena baraka. Splitski vatrogasci potvrdili su nam kako je požar lokaliziran u 20.20 sati, oko sat i pol nakon nastanka, a prve informacije pokazale su kako se nitko nije nalazio u objektu. 

Čitatelji su nam poslali i fotografije vatre koja se razbuktala nedaleko od obližnje ambulante i crkve. Policija je dojavu o požaru u ulici fra Grge Martića dobila u 19.05 sati, a kasnije je potvrđeno kako se zapalio drveni montažni objekt na površini od oko 250 metara kvadratnih. 

Informaciju o požaru su nam potvrdili i splitski vatrogasci. Kako su objasnili, do požara je došlo na Sućidru, zapadno od tamošnje ambulante, a na teren je izašlo ukupno 25 vatrogasaca u sedam vatrogasnih vozila, svi s DVD-a i JVP-a Split. 

- Aktivno se radi na sanaciji samog požarišta. Dobar dio će se sanirati tijekom noći uz stalno dežurstvo. Prilikom pretrage objekta nismo pronašli nikoga, još uvijek se radi na raščišćavanju terena - potvrdili su nam vatrogasci.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
23:03 05.12.2023.

Oblačno,jugo,kiša i baraka se sama zapalila !!!? Nigdje nikoga ali imamo poveću vatrenu buktinju.Pitanje je tko je zapalio i zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije