Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Sa 2,18 promila vrijeđao susjeda u apartmanu i lupao mu po vratima, pa pokušao napasti i policajca

vrata
Pixabay/Ilustracija
16.08.2022.
u 12:06

Zašto je vrijeđao susjeda i napao policajce nije poznato no kazneno je prijavljen. Ni on ni policajci nisu ozlijeđeni prilikom privođenja, odnosno napada.

Alkohol i vrućina očito povećavaju nervozu, koja ponekad može završiti i kaznenom prijavom. A upravo se to dogodilo 42-godišnjem Poljaku koji je prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi. Kako je priopćila PU istarska, njih je 14. kolovoza u 16.45  nazvao 21-godišnji državljanin BiH, kako bi im prijavio muškaraca koji ga je  da  je na području turističkog naselja na Verudeli počeo vrijeđati.

- Ja sam parkirao vozilo, a on me počeo vrijeđati i omalovažavati. Ne poznajem ga, no smješten je u susjedni apartman. U nekom je trenutku došao do mog apartmana i lupao mi je po vratima - kazao je 21- godišnjak policiji.

Policajci su nakon dojave došli provjeriti o čemu se radi te su u spomenutom apartmanu zatekli Poljaka. Prvo su mu pokucali na vrata, a čim im je otvorio, šakom je krenuo prema glavi policajca, kako bi ga udario. Policajci su uporabili silu kako bi ga svladali i priveli. Izmjereno  mu je 2.18 promila alkohola u krvi. Zašto je vrijeđao susjeda i napao policajce nije poznato no kazneno je prijavljen. Ni on ni policajci nisu ozlijeđeni prilikom privođenja, odnosno napada. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Manolique
Manolique
12:24 16.08.2022.

Njegov jedini krimen je što je Poljak i Katolik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije