Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Detalji nesreće na A1: Pijan udario policajca pa pokušao bježati: Građani pomogli da ga se zaustavi

Screenshot/24sata
04.07.2022.
u 11:29

Policajac je prebačen u Klinikuj za traumatologiju gdje je utvrđeno kako je zadobio teže tjelesne ozljede. Muškarac (56) koji je na njega naletio vozilom u krvi je imao 1,91 promil alkohola

Policija je u nedjelju oko 20.15 sati dobila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 na 6. kilometru u smjeru Zagreba.

Automobilom Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 56-godišnji muškarac koji je u krvi imao 1,91 promila alkohola kada je tijekom vožnje iz još neutvrđenih razloga skrenuo na zaustavni trak i naletio na službeni policijski motocikl marke BMW kojim je upravljao policijski službenik PU zagrebačke.

Policajac je u trenutku sudara stajao u zaustavnoj traci. Nakon što je udario policajca na motoru, vozač Škode pokušao je pobjeći. Nedaleko mjesta nesreće je na kraju zaustavljen uz pomoć građana, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Ozlijeđeni policajac prebačen je u Kliniku za traumatologiju gdje je ustanovljeno da je zadobio teže tjelesne ozljede.

Podsjetimo, do nesreće je došlo jučer oko 20.15 sati u blizini naplatne postaje Lučko.

- Vidio sam da je policijski motor srušen na autocesti te policajac leži na podu. To je bilo pored autoceste, 2 kilometra prije naplatnih kućica Lučko. Kilometar dalje zaustavljena je Škoda pa pretpostavljam da ga je ta Škoda i srušila - ispričao je čitatelj za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
12:47 04.07.2022.

Oj Balkane i bogu si težak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije