Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbili im zahtjev

Ryanair ipak neće imati stajaća mjesta u svojim avionima

'27.03.2011., Osijek - Niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair pocela je s trijevozom putnika na novoj relaciji Osijek - Frankfurt. Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
28.02.2012.
u 20:21

Prema njihovoj ideji, Boeing 737-800 imao bi 15 redova za sjedenje i 10 redova za stajanje

Ryanair ipak neće prodavati karte za stajanje tijekom leta. Objavili su kako im je odbijen zahtjev za testni let sa stajaćim mjestima, piše Guardian.

Prema njihovoj ideji, Boeing 737-800 imao bi 15 redova za sjedenje i 10 redova za stajanje.

– Pitali smo možemo li provesti pokuse, no odmah smo dobili negativan odgovor – rekao je Michael O'Leary, jedan od izvršnih direktora ove niskotarifne aviokompanije. Na pitanje kako bi se putnici koji stoje u zrakoplovu vezali, odgovorio je da bi bilo isto kao i u londonskoj podzemnoj željeznici - imali bi ograde, držače za ruke i trake.

Da je ova ideja prošla, kartu za sjedeća mjesta bi naplaćivali 25 funti, dok bi ona za osobe koje žele stajati u avionu koštala između jedne i pet funti.

Jedna od ideja bila je i putnicima naplaćivati korištenje toaleta tijekom leta kako bi smanjili njihovo korištenje te ih mogli zamijeniti sjedalima.

Ključne riječi

Komentara 4

SP
spartak
20:36 28.02.2012.

Jedva čekam da taj nezasitni kapitalist Ryan uvede nadoplatu ( s plaćanjem u avionu) za slijetanje. Pa tko ne želi platiti - padobran u ruke, na vrata i fus u guz

EC
el commadante
20:45 28.02.2012.

Ovo sa stajaćim mjestima je reklamni štos da se malo piše o kompaniji. Dobra fora.

MV
Mato Vilac
22:42 28.02.2012.

Jel u WC-u školjka ili čučavac.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije