Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJNOVIJA PREPISKA

Rimac slala poruke Brkiću: 'Turudić je bio kod mene, kaže da mogu biti mirna, neće biti privođenja'

Zagreb: Optužno vijeće odbilo obranu Josipe Čuline ex Rimac
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/3
05.02.2024.
u 18:24

Rimac je u vrijeme prepiske 2015. bila pod istragom zbog nezakonite dodjele triju stanova u Kninu, dok se paralelno uz to birao novi predsjednik Županijskog suda u Zagrebu na čijem je čelu tada bio Ivan Turudić

Da su Vladin kandidat za glavnog državnog odvjetnika Ivan Turudić i Josipa Pleslić (bivša Rimac) bili puno bliskiji nego što je prije sam Turudić navodio, potvrdile su poruke koje su objavljene u medijima posljednjih dana. I dok je premijer Andrej Plenković ovog ponedjeljka nakon sastanka u HDZ-u potvrdio kako i dalje ustraju na svom odabiru, Jutarnji list objavio je najnoviju prepisku Rimac s Milijanom Brkićem, bliskim suradnikom iz HDZ-a, iz kolovoza 2015. 

Kako navodi medij, Rimac je u to vrijeme bila pod istragom zbog nezakonite dodjele triju stanova u Kninu, dok se paralelno uz to birao novi predsjednik Županijskog suda u Zagrebu na čijem je čelu tada bio Turudić. U porukama koje su objavljene vidljivo je kako joj je Turudić sam davao podatke iz istraga, dok je ona lobirala da on dobije drugi mandat na čelu Županijskog suda. 

Zagreb: Optužno vijeće odbilo obranu Josipe Čuline ex Rimac
1/15

- Tudurić kad je bio kod mene kaže možeš biti mirna, nema privođenja - prepričava Rimac preko poruka Milijanu Brkiću, na što joj on odgovara kako misli da ''malo muljaju ti iu BiH''.

- Ispričat ću ti kad se vidimo. Po mom je sve ok, ali... oči otvorene - poručila je, pa joj je Brkić odgovorio ''ok, anđele''. Jutarnji list tako je objavio i kasnije poruke, kada su mediji objavili da su Turudić i ona bili na kavi. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ubuduće se nalazite diskretnije i ne na javnom mjestu - poručio joj je Brkić.

>> VIDEO Milanović: Ovo nismo nikad imali! Nema sanitarne inspekcije koja bi to raščistila

Komentara 54

Avatar Kajman
Kajman
18:28 05.02.2024.

I sada neka mi netko kaže da više nema UD.BE i KOS-a.

SS
simpatican.simpa
18:44 05.02.2024.

A gdje su poruke u kojima se spominje AP ? Ovo je kao u dva i pol muškarca, ne znaš tko koga i s kim.

AP
apollo5
19:18 05.02.2024.

Guinnessova knjiga rekorda po broju uhićenih u jednoj jedinoj stranki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije