Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
178 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Deleted user:

    Čuj vlada izrazila žaljenje,OK ovu sadašnju i razumijem ali one prije vlade sve,što su učinili po tom pitanju?NIŠTA.Dalje u Vukovaru žive koljači i ubojice branitelja i civila.Izvjesni Kemo koji je do smrti živio mirno u Vukovaru uz svjedoke i dokaze ... prikaži još! vjerojatno do smrti pretukao mladog nesretnoga francuza Nicholiera tko je što poduzeo da se taj zlikovac privede nitko ništa.Četnik iz Borova S.se na TV hvalisa kako ubija Hrvate i da još nije ubio koliko želi,on isto do smrti mirno živi u Borovu S.Izvjesni P.Akid prokazao četnicima maloga Kačića šesnsestogodišnjaka kojega su zbog njega i njegova lažnoga iskaza ubili na Ovčari.Ima toga na stotine slučajeva a nitko nikada nije nešto poduzeo.

  • sputnik57:

    Može vas biti sram jer Mladić nije odgovarao za Vukovar i Škabrnju, te ostale mnogobrojne zločine na području RH. Vidi se koliko vas je bilo briga, koliko se lobiralo, da na kraju u izricanju presude Hrvatska nije niti spomenuta. Neka ... prikaži još! su vam na dušu sve žrtve Domovinskog rata bile vojne ili civilne. Povijest će i vama suditi jednog dana, ali većina ljudi koji su to proživjeli neće biti više živa. Neka vas je sram i stid!!!

  • NV:

    To nije pravomoćna presuda. Ako umre nikom ništa. Hag je sprdačina od suda i uvjerićemo se u to kad budu izricali presudu HB 6-torke.

Još iz rubrike Vijesti

NOVA ŽARIŠTA

Ravnatelj Meštović: KBC Split spreman za ponovnu pojavu infekcije i veći broj slučajeva

POPUŠTANJE OD 1. OŽUJKA?

Capak: Britanski soj proširen po cijeloj Hrvatskoj, razgovara se o otvaranju terasa

Zagreb: Na suđenju Zvonimiru Šostaru svjedočili su Milan Bandić i Miro Laco
PROBLEM S MJERAMA?

Novinari opet nisu mogli ući na suđenje Bandiću