Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulazi u Sabor

Raspudić: Čestitam Jandrokoviću što je poboljšao svoj rezultat

Zagreb: Most nezavisnih lista predstavio liste za I. izbornu jedinicu i program za Zagreb
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
06.07.2020.
u 21:47

Može se reći da je relativno dobio dvostruko manje. Ja sam dobio 60 posto glasova liste, on 29 i nešto posto. Volio bih vidjeti da smo obojica išli na nezavisnim listama bez infrastrukture na terenu, kakav bi bio omjer, komentirao je Raspudić svoj i Jandrokovićev rezultat

Nino Raspudić i njegova supruga Marija Selak Raspudić ušli su u Sabor na listi Mosta. Raspudić kaže kako se neće puno toga promijeniti u njihovim životima.

– Ništa se neće promijeniti u našim životima. Oboje smo bili dosad na istom poslu na Filozofskom fakultetu, sad ćemo biti saborski zastupnici. Taj paralelni, sličan život ide dalje – rekao je Nino Raspudić za RTL Danas. Status na fakultetu će zamrznuti jer, pojašnjava, planira 'odgovorno i do kraja raditi posao saborskog zastupnika'.

Nije razočaran što je njegov najveći protivnik u II. izbornoj jedinici, Gordan Jandroković (HDZ), osvojio dvostruko više glasova od njega.

– Može se reći da je relativno dobio dvostruko manje. Ja sam dobio 60 posto glasova liste, on 29 i nešto posto. Volio bih vidjeti da smo obojica išli na nezavisnim listama bez infrastrukture na terenu, kakav bi bio omjer. Ili da sam ja bio na HDZ-ovoj listi s infrastrukturom. Ali ne opterećujem se. Čestitam što je poboljšao svoj rezultat. A za buduću perspektivu mi govori da je on kao ministar dobio 808 glasova, a ja prvi puta idem na izbore i uzmem deset puta više. Valjda imam neku perspektivu – rekao je.

Čestitao je Andreju Plenkoviću na pobjedi i rekao da će biti konstruktivna oporba.

– Mi smo vrlo jasno definirali svoje vrijednosti i politike. Sva zakonska rješenja koja će biti u skladu s našim politikama i vrijednostima, mi ćemo iz oporbe podržati – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 17

MB
mu-barak
22:12 06.07.2020.

Kkoliko jadan mozes biti da tako zakljucis. Potukao te je do nogu, daj priznaj.

KO
Kološanin
23:04 06.07.2020.

Ako sam do sada sumnjao da je ovaj tip narcisoidni, tašti krkan, sad mi je otklonio apsolutno svaku sumnju.

PO
pointmaker
22:29 06.07.2020.

ženica i on sredili su penzijicu. škoro ima veliku političku odgovornost što je omogućio medijskim klaunovima i bezveznjacima da uđu u sabor. drele je jedan dobar primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije