Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZBORA

Raspudić se narugao Kerumu, ali šala nije dobro sjela svima: Zašto sam vam dao glas?

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Mosta
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
06.07.2020.
u 17:38

"Kerumov odgovor na pitanje što će sada raditi kad je propao na izborima", napisao je Raspudić ispod fotografije Keruma. Na fotografiji je i odgovor: "Čuvat ću dicu Raspudićima."

Nino Raspudić, budući zastupnik koji je u Sabor ušao na Mostovoj listi, na svom se Facebook-profilu narugao izbornom neuspjehu splitskog poduzetnika i političara Željka Keruma

"Kerumov odgovor na pitanje što će sada raditi kad je propao na izborima", napisao je Raspudić ispod fotografije Keruma.  Na fotografiji je i odgovor: "Čuvat ću dicu Raspudićima."

Objava je izazvala više od 200 komentara, među kojima je bilo i onih koji podržavaju Raspudića i onih koji su ga osudili.

"U porazu se ne ponizi  u pobjedi se ne uzvisi! Tako su mene učili. Dobre šale nikad dosta, ali imate Vi puno ozbiljnijeg posla, puno ljudi računa na Vas" i "Ovo je kao smješno? Pripremite se vi za posao. Kad ste tako gorljivo govorili da niste kao ostali, izvolite to dokazati. Zašto sam vam dao glas? Da se šupate s Kerumom? Ja se za razliku od tebe gospodine Raspudiću ne osjećam fantastično u 'stolnom' gradu Mostaru", neki su od komenatara građana kojima šala i nije najbolje sjela. 

>> FOTO Doček izbornih rezultata u stožeru Mosta

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Mosta
1/24
Ključne riječi

Komentara 89

PR
Prekosutra
18:03 06.07.2020.

Nije dovoljno biti obrazovan, imati ostro pero... Potrebno je poraditi na sebi, znati se kontrolirati, uvazavati druge i drugacije... Sazrijeti!

Avatar Kalladin
Kalladin
19:28 06.07.2020.

Šala je dobra, ako znamo što je sve Kerum baljezgao 😁 no činjenica je da mu ne triba dat ni dvi nacrtane ovce da ih čuva!

KO
Kološanin
18:19 06.07.2020.

Raspudić nam daje naslutiti što će biti prioriteti njegovog saborskog mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije