Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika razlika u glasovima

Padale su teške riječi između Raspudića i Jandrokovića. Sada je jedan od njih trijumfirao

Raspudić i Jandroković
Foto: PIXSELL
1/4
06.07.2020.
u 09:58

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković definitivno može biti zadovoljan izborima i to ne samo zato što je HDZ pobjednik izbora, već i brojem preferencijalnih glasova koje je osvojio

Druga izborna jedinica bila je jedna od zanimljivijih, a izazvala je prepucavanja i napetosti između Gordana Jandrokovića i Nine Raspudića. No, preferencijalni glasovi svjedoče da Jandroković može biti prilično zadovoljan.

Raspudić je, podsjetimo, izjavio da je Jandroković na zadnjim izborima osvojio samo 808 preferencijalnih glasova te da će ga ''loviti'' u drugoj izbornoj jedinici. Jandroković mu je odgovorio da on ima troje djece s istom ženom, što je izazvalo niz reakcija. U sve se uključila i supruga Nine Raspudića, Marija Selak Raspudić. Izjavila je kako je njezin suprug Jandrokovićeva najveća noćna mora.

Video: Fešta u Mostu

No glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković definitivno može biti zadovoljan izborima i to ne samo jer je HDZ pobjednik izbora, već i brojem preferencijalnih glasova koje je osvojio. Jandroković je bio prvi na listi HDZ-a u Drugoj izbornoj jedinici.

Nakon što je Državno izborno povjerenstvo (DIP) obradilo 100 posto biračkih mjesta u toj jedinici, bivši predsjednik Sabora osvojio je 17.370 preferencijalnih glasova.

Za razliku od njega, Mostov Nino Raspudić osvojio je 8045 preferencijalnih glasova u drugoj izbornoj jedinici.

Komentara 25

JU
Judita
11:49 06.07.2020.

Jandrokovic bio i ostao gospodin za vrijeme kampanje, bez niskih i bezobraznih udaraca, za razliku od ostalih..

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
14:05 06.07.2020.

Dragi Nino , loviš , loviš i ne uloviš . Sobzirom na tvoju naobrazbu očekujem da ćeš se njonji ubuduće obraćati sa gospodine Jandroković

Avatar morski
morski
14:12 06.07.2020.

Vidjet ćemo kako će se Nino snalaziti u saboru. Moguće da će ispasti redikul. Kao pernar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije