26 14°C
  • Brandfackel:

    Otac sina Jugoslava šmrče po Briselu, Miletić izjavlju da je tek jučer saznao da je Uljanik u Istri i da nitko iz pročetničke partije IDS nije niti znao da to brodogradilište postoji... Stvarno me čudi kako u tako jednoj multikulturalnoj ... prikaži još! sredini gdje vladaju isključivo antifašisti može doći do ovakove propasti! Čitajući dnevne novine i ostale mainstream medije, crveni drugovi su bezgriješni, najsposobniji gospodarstvenici na planetu... Sve te komunističke propalice trebalo je još 1995. priključiti u Traktorijadu! A ovi nesretnici što sad gladni štrajkaju neka i dalje slijede tekovine NOB-e, veličaju Tita te glasuju za jugokomuinističku i pročetničku žgadiju nesposobnu da spriječi siromaštvo i u najperspektivnijoj hrvatskoj županiji.

  • Westerner:

    Jos je gore umjetno radno mjesto koje ne ostvaruje nikakav profit, samo trosak. Spasite Pulu, dajte sami otkaz, zavarivace trebaju svugdje.

  • Rodneral Križičević Rodnik:

    46,22% dionica Uljanika posjeduju radnici. Pridodajmo tomu da su mahom glasači našmrkanog. Protiv koga oni ustvari prosvjeduju? Samih sebe?

Još iz rubrike Vijesti

natjecanje u rimu

Zagrebački gimnazijalac Viktor Mršić zlatni na Međunarodnoj filozofskoj olimpijadi

Vladimir Zagorec
BORBA

Nakon prisilne ovrhe Zagorec se nagodio i ostao bez dva stana

loto 6/45

Samoborcu se posrećilo: Pogodio šesticu pa osvojio milijun kuna