Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštetio staklo

Putnički vlak naletio na srušeno stablo, nitko nije ozlijeđen

Putnički vlak u Splitu iskočio iz tračnica
Miranda Cikotic/PIXSELL
08.11.2020.
u 10:20

PU ističe da kriminalističkim istraživanjem nije utvrđena prekršajna odgovornost strojovođe.

Putnički vlak na liniji Križevci-Virovitica naletio je u subotu navečer pri ulasku u Sirovu Katalenu na srušeno stablo i oštećeno mu je vjetrobransko staklo, no nitko nije ozlijeđen, izvijestila je u nedjelju koprivničko-križevačka Policijska uprava.

U 23.08 sati, 39-godišnji strojovođa upravljao je putničkim vlakom broj 2317 koji je prometovao na relaciji Križevci – Bjelovar – Kloštar Podravski – Virovitica, prilikom ulaska Sirovu Katalenu došlo je do naleta prednjeg djela vlaka na srušeno stablo te je oštećeno vjetrobransko staklo. U vlaku se nalazilo dvoje putnika, koji nisu ozlijeđeni, navodi se u priopćenju.

PU ističe da kriminalističkim istraživanjem nije utvrđena prekršajna odgovornost strojovođe. Željeznički promet na relaciji Bjelovar – Kloštar Podravski bio je obustavljen do danas u 1.06 sati. 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Neo001
10:28 08.11.2020.

Pogledjte taj prazan vlak na što liči, a možete si zamisliti koliko nas košta održavamje takvih linija i ptuga. Bilo ni znatno jeftinije prevoziti svakog putnika taksijem, a izumiranjem i iseljavanjem putnika će biti još manje. Sa ogromnim milijardama koje se ulažu u HŽ mogli bismo imati najbolje ceste u EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije