Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjen zaštitar?

Pucnjava u Poreču: 'Vikali su 'Stani, pi..a ti materina, ubit ću te''

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
06.07.2017.
u 15:23

Zbog policijskog očevida dio grada gdje se dogodila pucnjava bio je blokiran

U Poreču je danas došlo do fizičkog sukoba uz pucnjavu.

Policija je u 12.08 sati dobila dojavu da je na porečkoj rivi došlo do fizičkog sukoba uz uporabu vatrenog oružja. Prema prvim informacijama, jedna je osoba ozlijeđena te je prevezena u OB Pula.

Zbog policijskog očevida dio grada gdje se dogodila pucnjava bio je blokiran.

24 sata neslužbeno doznaju da je s udaljenosti od dva metra ranjen jedan porečki zaštitar.

- Četvorica su ganjala jednoga. Jedan je izvadio pištolj, drugi je izvadio nož, ja i kolegica smo samo legne na pod. (...) Čini mi se da je to bila privatna stvar jer su četvorica mladića po razgovoru bila direktno ljuti na ovoga jednoga - rekla je jedna svjedokinja.

- Tu su projurili, tu je bila stolica. Četvorica su trčala za njim i vikali su 'Stani, stani, pi..a ti materina, ubit ću te stani..'. Urlanje, urlanje! Onda je pobjegao kroz kafić i na zavoju su pucali za njim. Dotrčali su do iza broda, on je zgrabio stolicu i pobjegao je tu i onda je pucao i u nogu ga ranio - rekao je jedan očevidac.

Ključne riječi

Komentara 48

KV
kvatrić
14:40 06.07.2017.

Je li to moguće u antifašističkoj multikulti Istri?

ZA
zagabria1
14:54 06.07.2017.

napredna regija, svake godine pucnjava i premlaćivanje gostiju. Dobro se sačekalo sezonu da bude više pubnlike. Još samo fali jkedan teroristički akt pa će cijene biti pristupačne i najsirpomašnijima jer turista više neće biti.

Avatar babas
babas
15:39 06.07.2017.

Srpska posla,Porec ih je pun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije