Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na zabavi

Pucnjava u Brooklynu: Napadač pucao na ljude, među ozlijeđenima i djeca

policija SAD
Reuters/PIXSELL
28.07.2019.
u 09:43

Napad se dogodio nešto prije 23 sata na proslavi 'Old Timers Day', tradicionalnoj proslavi kvarta na kojoj je bilo tisuće ljudi

U Brooklynu je došlo do pucnjave u subotu navečer. Ukupno je ozlijeđeno 12 osoba među kojima su i djeca je. Jedna osoba je preminula od ozljeda, a 38-godišnji napadač je ubijen, piše Daily Mail. Napad se dogodio nešto prije 23 sata na proslavi "Old Timers Day", tradicionalnoj proslavi kvarta na kojoj je bilo tisuće ljudi. 

- Ovo je jedna od najgorih pucnjava koje sam u životu vidio - rekao je jedan istražitelj koji se nalazi u mirovini. - Čuo sam kako zvižde meci i legao sam - rekao je jedan 66-godišnjak, koji je bio na zabavi. - Kada sam podigao glavu i dim se razišao, kao da je bio Armagedon - rekao je očevidac. - Bio je kaos - rekao je jedan prodavač, za New York Post .

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio objavio je na Twitteru poruku u kojoj je izrazio žaljenje zbog ovog događaja. "Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ovu zajednicu održimo sigurnom ".

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
17:59 28.07.2019.

Lako je njemu pucati na ljude u Americi. Nek dođe u Srbiju pa nađe ljude.

Avatar Dumen
Dumen
09:51 28.07.2019.

Divlji zapad bio i osto

DI
Direkt
10:03 28.07.2019.

Kaos na Obali bjelokosti!!! Stalno trpamo nos gdje ne treba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije