Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Njemačkoj

Pucnjava u središtu Frankfurta: Dvojica muškaraca ozlijeđena, četvero uhićenih

pucnjava u Frankfurtu
Foto: Screenshot
1/3
29.05.2019.
u 11:21

Policija je jučer oko 19 sati uhitila četvoricu muškaraca nakon pucnjave, od kojih je jedan zadobio ranu iz vatrenog oružja, a drugi ubodnu ranu

Prava drama odvijala se jučer u središtu Frankfurta, a u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Policija je oko 19 sati uhitila četvoricu muškaraca nakon pucnjave, od kojih je jedan zadobio ranu iz vatrenog oružja, a drugi ubodnu ranu.

Policija je priopćila kako su službenici nakon dojave o pucnjavi na trgu Konstablerwache odmah izašli na teren i 15 minuta kasnije uhitili osumnjičene za svađu, a potom i oružani sukob, piše Fenix-magazin.de.

Policija dodaje kako je ispred jednog restorana na trgu najprije došlo do svađe, a potom i pucnjave u kojoj je 46-godišnjak iz Frankfurta lakše ozlijeđen u nogu dok je 38-godišnjak iz Kassela zadobio manju ozljedu u gornjem dijelu tijela. Na licu mjesta je pronađeno i oduzeto vatreno oružje i dva noža.

Uhićeni su 40-godišnjak iz Kelsterbacha, 32-godišnjak iz Rüsselsheima, 46-godišnjak iz Frankfurta i 38-godišnjak iz Kassela. Policija još utvrđuje detalje i pozadinu pucnjave.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
minolta
11:51 29.05.2019.

prezimena?

Avatar nekakav
nekakav
12:28 29.05.2019.

ljudi su razmijenili mišljenja. baš je fora čitati o ljudima iz njemačkih gradova. sad više ni ne pišu o nacionalnostima, vjeri. njima su svi isti. zamisli, 50-godišnjak iz čakovca napao 40-godišnjaka iz udbine... kad ono, ispadne sukob pripadnika manjine, poznate po ljubavi prema obojenim i drugim metalima.

AR
Arger
11:49 29.05.2019.

Pa taman im je stigao bosanski Daruvarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije