Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORJELI KAFIĆ I STANCIJA

Prvi požar izazvao kvar na elektroinstalacijama, a drugi neodržavani dimnjak

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
24.10.2021.
u 11:23

Neodržavani dimnjak uzrok je požara koji je 22. listopada oko 11 sati izbio na Stanciji Paradiž kod Pule

Kvar na elektroinstalacijama najvjerojatniji je uzrok požara koji je između 22. i 23. listopada izbio u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu Republike Hrvatske. Kako je priopćila zagrebačka policija, zbog spomenutog kvara samozapalio se ledomat, a požar se potom proširio na strop i dio šanka, te potom i na ostale predmete. Požar su ugasili vatrogasci, a srećom ozlijeđenih nije bilo. Još nije utvrđeno ni kolika je šteta.

Neodržavani dimnjak uzrok je požara koji je 22. listopada oko 11 sati izbio na Stanciji Paradiž kod Pule. Kako je priopćila policija, tog dana u 11.20 zaprimljena je dojava o požaru, kojeg je 60-godišnjakinja prvo pokušala ugasiti sama. Kada u tome nije uspjela pozvala je vatrogasce. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog neodržavanja dimnjaka kada je vlasnica stancije pokušala zapaliti vatru u kaminu. U policiji kažu da će o događaju izvijestiti i nadležni odjel inspekcije civilne zaštite.

VIDEO U požaru u Brčkom poginulo šest osoba: "Živjeli su bez struje i palili svijeće"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije