Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u bih

Od šest poginulih u Brčkom dvoje je djece: Živjeli su bez struje i palili svijeće, sumnja se da je to uzrok požara

Brčko požar
Screenshot: RTV Hit
23.10.2021.
u 14:58

Jutros u 6.20 sati policijski službenici zaprimili su dojavu da gori kuća u Sarajevskoj ulici

U požaru koji je zahvatio jutro zahvatio stambeni objekt u Brčkom poginulo je šest osoba, od čega dvoje djece, navodi Klix.ba.

Jutros u 6.20 sati policijski službenici zaprimili su dojavu da gori kuća u Sarajevskoj ulici. Na mjesto događaja izišli su i Hitna pomoć, vatrogasci te vatrogasni inspektor. Prema neslužbenim informacijama, tijekom intervencije vatrogasci su spasili četvero djece na prvom katu zgrade.

Požar nije bio većeg intenziteta, a sumnja se da su ozljede i smrtni ishodi posljedica trovanja ugljičnim monoksidom. Sve okolnosti još uvijek se utvrđuju. Susjedi smatraju kako su požar izazvale svijeće koje je obitelj zapalila jer su živjeli bez struje. 

- Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo. Ova obitelj je bila dobra i poštena, a smrt ih je zadesila zbog siromaštva. Nekada je vlasnik kuće, koji je također umro, imao kafić kojeg je morao zatvoriti zbog bolesti. Preživljavali su tako što su stariji članovi obitelji prosili. Bili su više gladni, nego siti, jednom riječju bijeda. Imali su malu peć u kući, a susjedu su im donosili drva - ispričao je jedan od susjeda za Klix.ba.

Dodao je kako je obitelj živjela bez struje i vode pa su palili svijeće kako bi osvijetlili prostorije. 

- Nažalost, poginuli su otac, majka, kći, snaha i dvoje djece. Zet je nakon izbijanja požara pobjegao, a četvero djece je ozlijeđeno - kazao je susjed. Vlasti su navele kako je šest osoba preminulo te kako je četvero ozlijeđeno, ne navodeći detalje o osobama. 

Ključne riječi

Komentara 13

CO
coky
11:12 23.10.2021.

Pokoj duši ovim jadnicima :(

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:10 23.10.2021.

Počivali u miru.

Avatar fredi
fredi
13:30 24.10.2021.

"šest osoba, od čega... kafić, kojeg je morao zatvoriti..." Ah taj naš hrvatski jezik - osobe su živa bića, nisu li? Znači: šest osoba, od kojih...; kafić nije živo biće, zato: kafić, koji je morao zatvoriti. Postala je nemoguća misijaja pronaći članak bez pravopisnih grešaka. A čudite se što nemate više pretplatnika?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije