Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKASTI KRIŽ, ORAO...

Prekriveni nacističkim tetovažama ušli u bar u Rijeci, prijavljeni su policiji

Panorama grada Rijeke
Goran Kovacic/PIXSELL
16.07.2022.
u 08:34

Sugovornik je kazao kako je u svojih 15 godina svašta vidio, uključujući i ljude koji su šetali s istaknutim ustaškim znakom

Dvojica muškaraca nedavno su viđena u jednom beach baru u Rijeci prekriveni nacističkim simbolima i znakovima, gotovo od glave do pete. 

Muškarci su imali oslikanog Adolfa Hitlera na leđima, kukaste križeve, orla i ostale nacističke znakove, te su prošetali barom odjeveni samo u kupaće gaće. 

Iz beach bara u kojem su viđeni rekli su kako ''imaju velik protok ljudi'', te da je jedan od zaposlenika ''vjerojatno dio neke navijačke skupine''. Sugovornik je kazao kako je u svojih 15 godina svašta vidio, uključujući i ljude koji su šetali s istaknutim ustaškim znakom. Da ih je vidio, kazao je sugovornik za Dnevnik.hr, kontaktirao bi policiju. 

Foto: Twitter screenshot

Primorsko-goranska policija izvijestila je kako je dobila dojavu

''Putem aplikacije e-opažaj zaprimljena je dojava 13. srpnja oko 11 sati da se na plaži na području Kantride u Rijeci nalaze dvije muške osobe koje po tijelu imaju tetovirane nacističke simbole. Odmah po dojavi, na plažu su upućeni policijski službenici koji su u razgovoru s osobljem ugostiteljskog objekta saznali da su spomenute muške osobe zaista bile na toj plaži, ali prije desetak dana'', izvijestila je policija. 

>> VIDEO Supružnici dobili zatvorske kazne: Napala ga batom za meso, on njoj bacio mobitel kroz prozor

Komentara 23

FR
Freedom
10:11 16.07.2022.

sloboda govora i izražavanja je temelj liberalne demokracije

MA
Maiden
08:58 16.07.2022.

Ma izmišljeno, poanta je ono famozno U.

ZG
zg1985
10:43 16.07.2022.

pa rijeka je poznata po tome da podrzava totalitarne i zlocinacke ideologije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije