Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sredini poda

Pronašao skrivena vrata u kući pa ga šokiralo što se iza njih nalazi: 'Kakva jeziva stvar ovdje živi'

Močvara u kući za odmor
Foto: Screenshot/TikTok
1/3
22.06.2021.
u 19:08

Ispod vrata bilo je prašnjavo stubište, prekriveno paučinom, koje je vodilo do malene sobe napola ispunjene mutnom zelenom vodom, nalik močvari

Nakon što je s obitelji iznajmio kuću za odmor, muškarac je otkrio velika drvena vrata na sredini poda.

Otkriće ga je zaintrigiralo pa je odlučio istražiti što se nalazi s druge strane vrata koje je djelomično prekrivao kauč. Sve je snimio i objavio na aplikaciji TikTok. 

Ispod vrata bilo je prašnjavo stubište, prekriveno paučinom, koje je vodilo do malene sobe napola ispunjene mutnom zelenom vodom, nalik močvari. 

@robertibus

Not my usual content, but this was too spooky not to share. Was not expecting that! ##spooky ##unexpected ##creepy ##familyholiday 👻

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Ovo je zastrašujuće", prokomentirao je te dodao: "Kakva jeziva stvar ovdje živi".

"Ispada da smo rezervirali kuću za odmor močvarnog čudovišta. Možda zna gdje je nestao daljinski upravljač", našalio se. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

FA
fajlpz
22:15 22.06.2021.

Takva glupost može biti samo u americi.

DU
Deleted user
17:13 23.06.2021.

OMG!!! WTF!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije